Saturday, June 22, 2024

3 virhettä, joita tulee välttää suunniteltaessa mobiilisivustoa hierontaterapeutille

Kun päätät luoda verkkosivustoja hierontaterapeuteille siltä varalta, että sinulla on tällainen yritys, sinun on pohdittava, kuinka tehdä sivustosta mobiiliystävällinen. Tätä tehdessäsi on muutamia tärkeitä virheitä, joita sinun tulee aina välttää projektin onnistumisen varmistamiseksi. Jotkut näistä sisältävät:
Leikkaa liian paljon tietoa
Mobiilisivustolla ei saa olla liikaa tietoa, sillä pitkien artikkeleiden lukeminen joillakin mobiililaitteilla voi olla vaikeaa. Tämä tarkoittaa, että useimmissa tapauksissa sinun on selvitettävä, kuinka voit tarjota vähemmän dataa mobiilisivustolla. Sinun tulee kuitenkin olla varovainen, ettet tee tätä niin paljon, että lopputulos ei ole kovin hyödyllinen lukijalle.
Ei muotoiltu kunnolla
Mobiilisivustoa on erittäin vaikea muotoilla oikein niin, että se hahmontuu oikein kaikissa laitteissa, varsinkin jos et käytä tässä ammattiapua. Tämä on kuitenkin asia, joka voi ajaa asiakkaat pois sivustolta, jos sitä ei tehdä kunnolla. Paras tapa tehdä se oikein on tehdä yhteistyötä yrityksen kanssa, jolla on paljon kokemusta mobiilisivustoista.
Navigointikysymys
Navigointi mobiilisivustolla voi olla vaikeaa, ja se vaatii paljon ajattelua, jotta se onnistuu hyvin. Jos sinulla on esimerkiksi useita linkkejä samalla sivulla, jonkun voi olla vaikeaa napsauttaa haluamaansa linkkiä, varsinkin jos hän käyttää kosketusnäytöllä varustettua laitetta. Tämä tarkoittaa sitä, että sivuston suunnittelussa on otettava tämä huomioon, muuten käyttäjäsi eivät saa paljoakaan hyötyä sivuston käytöstä. Itse asiassa he saattavat turhautua siihen.